
حمیده حمیدی: تیم ملی فوتبال جوانان در این مدت رشد خوبی داشته و نباید با حذفش از صعود به قهرمانی آسیا به فراموشی سپرده شود .
حمیده حمیدی مربی دروازه بانهای تیم ملی جوانان زیر 19 سال پیرو حذف این تیم از مرحله دوم قهرمانی زیر 19 سال آسیا به خبر ورزش زنان (وسنا) گفت : امیدوارم پس از این حذف تیم ملی به حال خود رها نشود ، چون این تیم توانسته در برابر تیمهای با سابقه ای چون کره جنوبی و ویتنام خوش بدرخشد و آنها را در زمین به چالش بکشد در حالیکه زمان خیلی زیادی از تشکیل آن نمی گذرد
این مربی تیم ملی افزود : این تیم پایه تیم ملی فوتبال بزرگسالان خواهد بود که متاسفانه تا سال دیگر هیچ بازی رسمی پیش رو ندارد و بیم آن می رود که تیم به حال خود رها شود و در این مدت اردو یی گذاشته نشود تا بچه ها آموخته ها و آموزشهایشان را فراموش نکنند . امیدوارم مسئولین این مسئله را مد نظر داشته باشند و نگذارند تیم در این مدت به حال خود رها شود و تمام آنچه بچه ها یادگرفته اند به دست فراموشی سپرده شود .
لازم به ذکر است تیم ملی جوانان زیر 19 سال ایران نتوانست از مرحله دوم بازیهای مقدماتی قهرمانی زیر 19 سال آسیا صعود کند .